Mijn naam is Sandra van den Berg, ik ben 50  jaar en moeder van twee heerlijke pubers! 

Mijn manier van uiten heb ik van jongs af aan al in een vorm van creativiteit gegoten. Het was voor mij verhelderend wanneer ik bepaalde processen vorm gaf en voor mezelf tastbaar in beeld bracht. Zo werd ik steeds enthousiaster om verschillende opleidingen te gaan doen in deze richting.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen heeft mij zoveel gebracht. Door de creatieve opdrachten werd er veel helder; oude patronen die ik mezelf al vroeg had aangeleerd, angsten waarvan nog onduidelijk was waar ze vandaan kwamen (en nog belangrijker hoe ik er vanaf kwam)....Ik zag mijn kernkwaliteiten eigenlijk alleen als valkuilen. Ik heb hier veel oude gevoelens en patronen mogen erkennen en doorbreken. Het heeft mij persoonlijk enorm geholpen om op een hele mooie manier naar mezelf te kunnen kijken. Ik weet nu veel beter wie ik ben voorbij alle sluiers van het ego en dat is enorm waardevol. Dat gun ik iedereen!

Samen met mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen in verschillende vormen van de zorgsector,  is Kunstzinnige Coaching voor mij de manier om anderen te kunnen ondersteunen in hun prachtige reis naar zichzelf. Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven in dit leven!

Inmiddels de opleiding creatieve therapie afgerond en een fantastische cursus , trauma healing with guided drawing! Een soort van EMDR in een creatief jasje , waarbij je niet het gevaar loopt her getraumatiseerd te worden omdat je alleen maar naar de sensaties in het lichaam gaat, die doorvoelt. Ieder trauma slaat zich tenslotte op in je lichaam.